Usluge

Rezervišite svoj odmor iz snova
na vrijeme!

Ispunite on-line upit za rezervaciju i poslati ćemo vam ponudu u najkraćem mogućem roku.

Naš zadatak je da kroz kompletnu uslugu koju pružamo, svakom klijentu pronadjemo idealno rješenje za njihove želje i potrebe, bilo da se radi o individualnim aranžmanima, poslovnim putovanjima, ljetovanjima, zimovanjima ili city break turama.

1. PRODAJA AVIO KARATA

ARS tours članica je svjetske avio asocijacije IATA (International Air Transport Associattion). IATA licenca neophodna je za obavljanje ove djelatnosti, a koristeći se 24-časovnom on-line vezom u mogućnosti smo da obezbijedimo elektronske aviokarte do svih značajnijih destinacija u svijetu. Naša turistička agencija koristi globalni distribucioni sistem Amadeus, te ostvaruje uspješnu saradnju sa velikim brojem avio kompanija, medju kojima su Air Serbia, Ryanair, Lufthansa, Austrian Airlines, KLM, Ali Italia, Turkish Airlines i mnoge druge.

2. HOTELSKE REZERVACIJE

Našim klijentima nudimo i mogućnost rezervacije hotela, kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Koristeći online globalne rezervacione sisteme, kao što su Amadeus, Go Global, Rate Hawk, možemo pronaći najpovoljnije hotele koji odgovaraju Vašim potrebama, bilo da se radi o individualnim aranžmanima, poslovnim putovanjima, ljetovanjima, zimovanjima ili city break turama. Jedni smo od rijetkih koji posjeduju licencu za obavljanje poslova organizatora putovanja – touroperatera od 19.02.2020. godine.

3. TRANSFER

Turistička agencija ARS tours nudi svojim klijentima i mogućnost organizovanja transfera sa aerodroma do krajnjeg odredišta.

4. PUTNIČKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Brigu o vašem zdravlju i sigurnosti u inostranstvu prepustite nama i osiguravajućem društvu Triglav. Putujte bez opterećenja i brige o neočekivanim troškovima neophodnog liječenja, troškova prevoza zbog bolesti te drugih nezgoda.

5. POSLOVNA PUTOVANJA

Budući da posjedijemo licencu za obavljanje poslova organizatora putovanja odnosno
touroperatera, pored organizovanja turističkih aranžmana pružamo Vam i cjelokupnu
organizaciju poslovnih putovanja, od kupovine avio karata i rezervacije hotela, do transefera, putničkog zdravstvenog osiguranja i ostalih usluga…

6. TURISTIČKA PUTOVANJA

▪️ Evropske destinacije
Predah od zimskih i ljetnih odredišta potražite u nekoj od evropskih destinacija. Upoznajte čari kolijevki evropskih kulturnih prijestolnica, probudite u sebi duh Evrope. U rubrici novosti pogledajte posebnu ponudu i saznajte više informacija o našim aktuelnim CITY BREAK TURAMA.

 

▪️ Zimovanje
Bilo da uživate u šetnjama po predivnim šumskim stazama obučenim u bijelo ruho, ili ste strastveni skijaš za Vas smo izdvojili veliki broj zimskih skijaških destinacija. Kao najvažnju izdvajamo našu olimpijsku ljepoticu planinu Jahorinu, koja iz godine u godinu svojim obnovljenim kapacitetima i ponudama privljači sve veći broj turista. Iz široke ponude izdvajamo i skijaške centre u Srbiji, Sloveniji, Austriji, Italiji i Francuskoj…

 

▪️ Ljetovanje
Najpopularnije godišnje doba provedite bez briga i sa stilom te odaberite za sebe i svoju porodicu neku od toplih destinacija iz naše široke ponude kao što su Crna Gora, Hrvatska, Grčka, Turska, Tunis, Egipat, Španija, Malta, Kipar.

 

▪️ Banjski, welnes i spa turizam
Blagodeti termalnih voda, blata, prirodnih bazena poznati su od davnina, kada svemu tome dodamo i Spa & Wellnes ponude, produženi vikend ili godišnji odmor u nekim od centara koje Vam nudimo.

 

▪️ Etno turizam
Daleko od gradske vreve, u srcu netaknute prirode, tradiciju i običaje našeg naroda čuvaju etno sela. Domaće voće, povrće, prirodni sok, svježe pečen hljeb, čašica rakije, ili najfinijeg domaćeg vina, te ukupan tradicijski ambijent gradnje vašem tijelu vratiće davno izgubljen mir i spokoj.
Naša zemlja bogata je velikim brojem Eko i Etno sela, na vama je da izaberete svjež zrak brdovitog Balkana ili miris bilja tople Hercegovine, i uz našu pomoć u izboru na najbolji način provedete Vaš odmor.

 

▪️ Region
Duboko vezani za korijene i tradiciju, vodjeni stopama gena i predaka, nerijetko se odlučujemo za putovanje u obližnje zemlje nadaleko poznate po gostoprimstvu i ljubaznosti. Birajmo naše, birajmo komšijsko da bi se na odmoru osjećali kao kod kuće.

 

▪️ Daleke destinacije
Daleke destinacije bliže su nego ikad. Uz našu pomoć postanite svjetski putnik okrenite globus i izaberite samo neku od mogućnosti koje Vam pružamo, tirkizna mora i šarolike koralne grebene, zemlje izlazećeg sunca, obilazak fjordova ili pak safari sa divljim životinjama, odluka je na vama!