TURSKA ČARTER LET IZ BANJALUKE 2024

LETOVI OD JUNA DO SEPTEMBRA, NA 7, 10 ILI 11 NOĆI

 

ANTALIJA, KEMER, BELEK, SIDE, ALANYA

 

Turska – Prava šansa da promijenite svakodnevnicu i upoznate jednu od najznačajnijih turističkih destinacija na svijetu koju karakteriše veliki broj resort centara – je Turska .
Posjetite najpoznatija turska ljetovališta: Antalija, Kemer, Belek, Side, Alanya – hoteli sa all inclusive uslugom, ultra all inclusive, polupansion, hoteli sa akva parkom, mnogobrojnim sadržajima za djecu, hoteli gde je smještaj za dvoje dece GRATIS i druge usluge.

Antalija je najpoznatije svjetsko odmaralište u Turskoj, smješteno na jugu ove zemlje. Zaštićeno planinama od hladnih vjetrova, odmaralište ima jedinstvenu suptropsku mikroklimu. Naselje je savršeno za one koji vole ritmove užurbanog gradskog života, bučnih zabava i kupovine. Postoji mnogo uređenih parkova, vodenih parkova, palmi, drveća, nevjerovatnih prirodnih atrakcija i kulturnih spomenika.

Kemer – popularno tursko odmaralište za nezaboravan i pristupačan porodični odmor. Nalazi se na vrlo slikovitom mjestu među planinama i četinarskim šumama. Zahvaljujući tome, vazduh je ovde prožet lekovitim aromama bora, smreke i jele. Turističko odmaralište nudi najčistije šljunčane plaže i raznovrsne plodove mora u restoranima i kafićima. U ovom odmaralištu možete lako pronaći mnoge jeftine, ali udobne hotele.

Belek – je moderno, prestižno skupo odmaralište u Turskoj. Ovdje se nalaze vrhunski luksuzni hoteli, gdje dolaze bogate porodice i velike omladinske kompanije. Dobro održavano područje, zlatne plaže s bogatim borovim i eukaliptusovim šumama čine Belek netaknutim odredištem.

Side – je vrhunsko odmaralište za porodice. Luksuzni hoteli, kvalitetna usluga, tirkizno more i duge pješčane plaže. Grad je poznat po svojim drevnim arheološkim nalazištima, koja se ovdje mogu vidjeti doslovno na svakom koraku. Istorija grada je bogata i zanimljiva: neprestano se održavaju zanimljivi edukativni izleti za sve. Side je poznat po prekrasnim vodopadima, slikovitim pećinama, rijetkoj flori i divnim vrtovima nara.

Alanya – je jedno od najtraženijih odmarališta na turskoj obali za porodični odmor. Na ovom divnom mjestu možete pronaći jedinstvenu kombinaciju pristupačnih cijena, udobnosti, izvrsne mikroklime i nevjerovatno čistih plaža.

Putovanje na ljetovanje avionom će biti jedinstveno, vaš provod nezaboravan, a utisci neizbrisivi.

Upit za rezervaciju